Webshop

 

RightSide beertje.jpgRightSide bloemetje.jpgRightSide ster.jpg

Welkom in de webshop. Vul onderstaand formulier in om de RightSide te bestellen. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging en factuur per mail. 
De RightSide kost €6,99 per stuk. U kunt kiezen voor een brievenbuspakketje inclusief track and trace code. De verzendkosten bedragen dan €3.90. Daarnaast kunt u kiezen voor verzending zonder track and trace code. De verzendkosten bedragen dan €1.74 per RightSide. De RightSide zal binnen 2 dagen na betaling verzonden worden.

kikker klein.jpgbloem klein.jpglieveheersbeestje klein.jpgbeer klkein.jpgauto klein.jpgster klein.jpg

De RightSide is ook leuk om te geven als cadeau! Hiervoor hebben wij een speciale actie van 3 RightSides voor maar €20. U kunt kiezen voor een brievenbuspakketje inclusief track and trace code. De verzendkosten hiervoor bedragen €3.90. Verzending zonder track and trace code kost €2.49. Wij pakken uw pakketjes leuk in voor maar €1!

U heeft het recht om de bestelling te annuleren, mits het pakketje nog niet verzonden is. Neem hiervoor contact op met sc.sochange@outlook.com Mocht de RightSide toch niet naar uw verwachting zijn? Dan kunt u tot 14 dagen na ontvangst het artikel retourneren via Post NL met behulp van het bijgevoegde retourformulier. U krijgt dan binnen 30 dagen uw geld terug. Het product dient ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Hierbij komende verzendkosten komen voor uw eigen rekening.

Vragen? Stuur ons een mail via sc.sochange@outlook.com

Uw pakketje zal volgens het voorbeeld worden verpakt.
zakje klein.jpg

Bekijk meer productfoto's
Productpagina
Required
Required
Verzendadres
Required
Required